Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΥΡΟΣ ΨΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΙΚΟΣ

ΓΑΥΡΟΣ ΨΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΙΚΟΣ





Και τι διαφορά έχει ο Κερατσινιώτικος γαύρος;;;;

Τον παίρνεις φρέσκο φρέσκο από την ιχθυόσκαλα που είναι δίπλα σου....
 Τον ρίχνεις στο τηγάνι 
ή στο ταψί όπως εγώ σήμερα , 
χωρίς πολλά πολλά πασπατέματα ...
Λάδι φρέσκο από το δικό μας,
ριγανούλα,
λεμονάκι,
αλατοπίπερο 
και λίγο τρίμμα σκόρδου (προαιρ).

 Επειδή τα παιδιά μου δεν αγαπούν την πιπεριά ,
αλλά επιμένω να την τρώνε ,
για τα μοναδικά της συστατικά...την κρύβω όπου βρω.
Έτσι βάζω στα ψάρια μου σχεδόν πάντα 
και τα αρωματίζει υπέροχα.
Άλλες φορές βάζω και ροδέλες ντομάτας 
αλλά σήμερα δεν είχα.....


 20 λεπτάκια ψήσιμο ,για να μην στεγνώσουν 
και έτοιμο το φαγάκι......μοσχοβολάει η οικοδομή!!!

Συνοδεύεται τέλεια με σαλατούλα μαρούλι
ή με την σπέσιαλ πατατοσαλάτα μου ,
που δεν θυμάμαι αν σας έχω δείξει ακόμα χαχαχα....
 ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ , 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ:
¨μαγειρέματα¨.




ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ......






PITSINA
Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΠΙΤΣΙΝΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΣΚΟΡΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ, ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
    ΠΕΡΝΑΩ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΦΙΛΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ!!!!!ΠΙΦ!!!!!!Η ΖΕΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΨΑΡΙ....ΑΣΕ ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή