Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΕΦΑΛΑΙΟ:ΔΩΡΑ , Το δώρο του πεθερούλη!

Πάσχα και Ανάσταση!!! .Όλοι σκεφτόμαστε τα δώρα που το έθιμο καλεί να ανταλλάξουμε με τους αγαπημένους μας .Σε μια εποχή σαν τη σημερινή με τις γνωστές οικονομικές δυσκολίες όλοι σκεφτόμαστε πια περισσότερο λογικά και συγκρατημένα .
Προτιμήστε να στερήσετε κάτι απο τον εαυτό σας όμως ,για όσους έχουν μοναδική θέση στην καρδιά σας .Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε πολλά .Κανείς δεν μετράει τα αληθινά συναισθήματα με το ζύγι ή το χρήμα.
Ξοδέψτε λίγο χρόνο για παράδειγμα γιά να κάνετε τηλέφωνο στους γονείς, στους παππούδες σας και σε κάποιον που υποφέρει και δεν..θα περάσει γιορτές φέτος .Αφιερώστε χρόνο σε κάποιον που βασανίζεται ή που νιώθει μόνος .Αναζητήστε κάποιον που ενω σας έβλαψε και δεν ξαναμιληθήκατε ,θα του δώσετε την δεύτερη ευκαιρία του, να φιλιώσετε ξανά .
Δεν περιμένουν τίποτε άλλο...
Έτσι έρχεται η... Ανάσταση ,παιδιά !!!.
Ξεκινάει με ένα μαγικό τρόπο σαν ανάγκη της ψυχής μας ..να δώσει ,να δωθεί..
ΟΧΙ  φυσικά μόνο όταν χτυπήσουν οι Αναστάσιμες καμπάνες ........


Ο παππούς  μας ο κυρ-Δήμος , μας λαχτάρησε πάλι τελευταία.... .
Έδωσε όμως ο θεός και τώρα είναι στο σπιτάκι του και μια χαρούλα.
.....Ανάσταση κι αυτό για μας όλους που τον αγαπάμε .

Χαρούμενη με τις κόρες μου θέλαμε να του κάνουμε ένα δωράκι .

Αποφασίσαμε να του κάνουμε δώρο ένα φίλο !!!


Αγοράσαμε ένα καναρινάκι και ένα πασχαλομώβ κλουβί ...
 κοτσάραμε και πορτοκαλί φιόγγο !!

  Ο παππούς μας απο όταν το έπιασε στα χέρια του ξετρελλάθηκε.Άρχισε να το περιποιείται και να του μιλάει .Έχει δυό μέρες μόνο απο τότε και σήμερα ακούσαμε το πουλάκι  να κελαηδάει ,αν και είναι μωρό ακόμα .
Αυτός το ονόμασε Ρούλη και το ταιζει μήλα και φράουλες και εκείνο ολη μέρα του κάνει ακούραστα συντροφιά.Η καημένη η γιαγιά μας χαίρεται και αυτή με το νέο συγκάτοικο ,αλλα έχει και το καθάρισμα του κλουβιού ,χαχα!!

Αυτό ήταν το δώρο του πεθερούλη μου για φέτος!! Ένα φιλαράκι να το νοιάζεται ,ένα δώρο αληθινά χαρισμένο απο μας  με αγάπη , που όμως γεννάει και αγάπη .



Για το δώρο της πεθερούλας μου ,
αναμείνατε στο ακουστικό σας, γιατί είναι χειροποίητο και θέλει λίγο χρόνο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου