Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Τώρα το απόγευμα......




ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΦΟΛΙΑΤΕΝΙΟ  ΣΤΡΙΦΤΟΓΛΥΚΑΚΙ




Χάραξα τη μία  μόνο σφολιάτα του κουτιού όπως βλέπετε....




Χωρίς να προσθέσω καθόλου βούτυρο ή λάδι ή αυγό
πασπάλισα με κανελοζάχαρη 
και πιάνοντας άκρη με άκρη ,
έστριβα τις σφολιατένιες λωριδίτσες έτσι.....

Ψήσιμο 20 λεπτά στους 200 να ροδίσουν....

Αν μπορείτε αφήστε να κρυώσουν σε σχάρα, 
γιατί μαλακώνουν.
Εγώ δεν είχα σχαρούλα και τα έβαλα όρθια 
σε ένα όμορφο πλατύ ποτήρι του ουίσκι...χαχα 


Αυτή τη στιγμή...οδεύουν  ήδη ....προς πλήρη εξαφάνιση!!!

Εύκολο γλυκάκι
(αλλά και αλμυρό ,αν προσθέσετε τυράκι κλπ) .

Γρήγορες και γευστικές λύσεις ,
...για εργαζόμενες μαμάδες !
Δοκιμάστε τα αύριο ...,
για τον απογευματινό καφέ σας  και για  τα παιδιά.




Καλή Παρασκευή...!!!!


PITSINA

8 σχόλια:

  1. Και πως μ αρεσουν αυτα τα σφολιατοειδή!!!!!!!!!!ΕΧω μια τελεια συνταγη για μπουγατσα Με κρεμα-Θεσνίκης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμάν νυχτιάτικα...κακή παρέα είσαι, το ξέρεις;;;;; Θα τα φτιάξω το Σαββατοκύριακο, αφού επιμένεις...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΑΛΆΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΟ Ή ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΆς ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ,ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΛΠ..ΟΤΙ ΕΧΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή