Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΔΩΡΑΚΙ στο μπλογκ...και η μεγάλη ¨ απόδραση!!!



ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ






ΘΑ ΠΙΕΊΤΕ ΚΑΤΙ;;;;








Φίλη μου ,
 Μαρία Προιμάκη http://mproimaki.blogspot.com/ , σε ευχαριστώ πολύ για το δωράκι :

award_martini1
Το δωράκι αυτό ,περνάει από τα μπλογκοσπιτάκια που αγαπάμε και μας ζητά να διηγηθούμε κάποια ΑΠΟΔΡΑΣΗ μας !!!



Και τώρα πρέπει να πω και μία δικιά μου απόδραση ε!!! Χμμμ ...μάλλον να θυμηθώ ,που ως φοιτήτρια ακόμα ,χωρίς να το μάθουν οι δικοί μου στο χωριό(χι χι ),είχα ξεκινήσει από την Αθήνα  και είχα πάει να συναντήσω κρυφά ,τον Δημήτρη ,το αγόρι μου (και μετέπειτα σύζυγο μου) στην Καλαμάτα ,όπου υπηρετούσε ως νέος ανθυποσμηναγός . Όλο αυτό το θεώρησα σπουδαία απόδραση για μένα(αν και ήμουν ήδη ενήλικη) ,γιατί η οικογένεια μου ήταν πολύ αυστηρή στα θέματα αυτά...τόσο που, αν και ήμουν μακριά τους, εξακολουθούσαν να εχουν επιρροή .
Να σημειώσω βέβαια ,πως η ανατροφή που μου έδωσαν οι γονείς μου, με προφύλαξε από πολλές κακοτοπιές ,που θα μπορούσαν να μου καταστρέψουν την ζωή ...ως άβγαλτη επαρχιωτοπούλα που ήμουν....Τους ευγνωμονώ για όλα αυτά....Και να σκεφτεί κανείς ,πως τότε βλέποντας τα όλα από το δικό μου πρίσμα...τα θεωρούσα απλά καταπίεση...ενώ πλέον τα αξιολογώ ως αγωνία ,προστασία και αγάπη εκ μέρους τους!!!.
Τέλος πάντων , αλλάζουν οι καιροί ,αλλάζουν οι εμπειρίες μας ..αλλάζουμε ως άνθρωποι ,αλλάζει η κοσμοθεωρία μας...όλα μέσα στη ζωή είναι.
Πόσο πίσω με πήγες φιλενάδα...!!!!!!Ήμουνα νια και γέρασαααα χαχαχα .
Το ευχαριστήθηκα πολύ , τούτο το ταξίδι που μου χάρισες...!!!


Καλώ ,όποιον περάσει από δω και επιθυμεί,
να αφήσει στα σχόλιά μου(αν δεν έχει μπλογκ) ,
την δικιά του ¨απόδραση¨
μιας και υποθέτω ότι περνώντας απο τα μπλογκς , αυτή η μπουκάλα μαρτίνι θα έχει αδειάσει πλέον....!!!!!χικ


Στην υγειά μας βρε παιδιά!!!









ΑΑΑΑΑΑΑ...παραλίγο να ξεχαστώωω πάλι.......Είμαι αδικαιολόγητη το ξέρω... έως ίσως και αγενής , που δεν παρέλαβα την φωτογραφία-δωράκι της αγαπημένης μου Εφούλας τόσοοο καιρό.Τώρα που βρήκα τον τρόπο και μπλογκοωρίμασα όμως , διαλέγω Έφη μου (με την άδειά σου φυσικά )και παίρνω το βοτσαλάκι μου!!!.Άσε που με αυτά και με αυτά , μπορεί και να το χρειαστώ πραγματικά.....        ;)




http://effiessweethomedesigns.blogspot.com/

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου ...θα με θυχωλέθεις  ;;;;;














  PITSINA
Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

5 σχόλια:

  1. Κατερίναααα.Δεν σε ξέχασααα....αλλά το δικό σου θέλει χρόνο και σκέψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε φιλενάδα τα πίνουμε, τα πίνουμε; Αν και δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό το βραβείο, (είμαι σίγουρη ότι θα μου εξηγήσεις κάποια στιγμή) σου εύχομαι να τα χιλιάσεις, εφόσον πρόκειται για την αξία του blog προς τις παιδαγωγούς. Αν επιτρέπεται να δώσω εγώ βραβείο θα σου έδινα το βραβείο της περήφανης, τρυφερής, δημιουργικής, άξιας, πολυτάλαντης και.....πανέμορφης νηπιαγωγού!!!! ( Τα χρήματα θα μου τα δώσεις όπως είπαμε μετά!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααααααααα!!!!Τι ωραία Πιτσίνα μου!!!!Και γω το χα κάνει αυτό .Μάλιστα έφτασα στην άλλη άκρη της Ελλάδας ,χωρίς να ξέρουν τίποτα οι γονείς μου....βρε τι μου θύμισες....Ευχαριστώ για το ποτάκι...αν και δε πίνω θα πιω μια γουλίτσα...χικ...χικ...χικ...χικ..καλέ τα βλέπω διπλάααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ήσουν λίγο άτακτη... τι να κάνουμε..
    αλλά και αρκετά μεγάλη γι' αυτό, δεν ήσουν και κανένα μικρό κοριτσάκι...
    Εις υγείαν σου, λοιπόν, "πανέμορφη νηπιαγωγός", ( αυτό είναι δανεικό!)
    και εις υγείαν όλων όσων ακολουθούν το όμορφο μπλογκ σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή