Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΜΑΣ Lets celebrate the end of the school year


 Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η γιορτούλα μας !!!
Το πρώτο μέρος ήταν ¨η παρέα των χρωμάτων¨και το δεύτερο η¨καθαρή παραλία¨ ...σενάρια απο γνωστό περιοδικό...!!!!
Πλαισιώθηκαν με μουσικές και τραγουδάκια απο τα παιδιά ..ε και δεν χρειάστηκαν πολλά περισσότερα για να στεφθεί η προσπάθεια με επιτυχία!!!
Όλα γίνονται πιό φωτεινά μες στην απλότητά τους!!!

Τα σκηνικά μας.....



Και αφού ολοκληρώσαμε την παρουσίαση μας

τραγουδώντας ¨Τερατάκια της τσέπης¨ ,Λ.Μαχαιρίτσα
έγινε ο ΧΑΜΟΣ !!!!!

Τα παιδιά πήραν αναμνηστικά δωράκια και κεράσματα....

Οι δασκάλες είχαν την τιμητική τους ,μιάς και όλοι έσπευδαν να φωτογραφηθούν ...όπως οι τουρίστες δίπλα στην Ακρόπολη... χα χα χα

Οι αγκαλιές και τα φιλιά δεν έλειψαν επίσης!!!!!

Όμως όπως είπα και στα παιδιά μου...
σήμερα το γλεντάμε ..δεν κλαίμε!!!
Δεν κλαίμε ..όλα τώρα αρχίζουν...
Το μεγάλο συναρπαστικό ταξίδι  στη γνώση τώρα ξεκινάει...
Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχη !!!!
Ας είναι όλα τους γερά και χαρούμενα και ας φυλάξουν την αγνή αγάπη του νηπιαγωγείου τους σαν πολύτιμο θησαυρό...μου φτάνει ..δεν θα κλάψω...
Θα μένω σε μια γωνιά να τα καμαρώνω και να περηφανεύομαι ,που είχα την τιμή να διδάσκω τέτοια παιδιά.., που έχω την τιμή να υπηρετώ αυτό το λειτούργημα !!!!

                 Καλοτάξιδα παιδάκια μου!!

Να γίνετε ευτυχισμένοι ,
           ήθικοι και χρήσιμοι άνθρωποι.
                                
          

                          pitsina       

6 σχόλια:

  1. Εμένα όμως θα με κάνεις να κλάψω με τα τόσο όμορφα λόγια σου! Δε θα μπορούσες να εκφράσεις καλύτερα αυτό που νιώθουμε οι περισσότερες από μας...Τυχερά και τα παιδιά "σου" που είχαν την ευκαιρία να έχουν μια τέτοια δασκάλα!!!!!Καλοτάξιδα να είναι τα αστεράκια μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελένη μου πόσο μεγάλη ευλογία είναι να υπηρετούμε αυτό το λειτούργημα και πόσο σπουδαίο να αισθανόμαστε τόσο ανείπωτη χαρά κι ευγνωμοσύνη γι`αυτό! Σ`ευχαριστώ που με την ανάρτησή σου γλύκανες λιγάκι και τον δικό μου πόνο από τον αποχωρισμό. Εύχομαι να είσαι πάντα γερή και δυνατή, να περάσουν πολλά τυχερά παιδάκια από τα άξια χέρια σου! Καλό Καλοκαίρι, με την όμορφη οικογένειά σου! Σ`ευχαριστούμε για όλα όσα μοιράζεσαι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι η χαρα μεγαλυτερη ακομη να τα βλεπεις μετα απο χρονια και να σε χαιρετανε και ναλενε κυρια με θυμασαι;΄'---θυμαμαι ολα και τα 500 --- ναι τοσα ειναι ..και χαιρομαι που με λεν κυρια ακομη ...αυτη ειν η μεγαλυτερη χαρα και ανταμοιβη για εναν εκπαιδευτικο... και σενα ελενη θα σε θυμουνται ολα σιγουρα γιατι μιλησες πολυ στην παιδικη ψυχουλα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είστε πάντα καλά ,να δίνετε δύναμη στα βλασταράκια μας στα πρώτα τους πετάγματα!
    Πριν λίγες μέρες τελείωσε το νηπιαγωγείο και το τρίτο μου παιδάκι.Σ' αυτό το σχολείο περάσαμε έξι υπέροχα χρόνια και ζήσαμε μοναδικές στιγμές και τα παιδιά κι εμείς. Να είστε καλά ,μέσα από την καρδιά μου, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλες τις αφοσιωμένες νηπιαγωγούς που προσφέρουν τόσα πολλά!
    Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή