Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ /ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ  ΚΑΡΦΙΤΣΟΥΛΑ




Λατρεύω τα αξεσουάρ και ζηλεύω τις φίλες μου απο τα μπλογκς που φτιάχνουν τόσο υπέροχα και εμπνευσμένα πράγματα .Ο χρόνος μου δε με φτάνει......... 
Αποφάσισα να φτιάξω και γω κάτι μικρό ,τόσο μικρό που να χωράει μες την παλάμη μου.....μια καρφιτσούλα όσο ένα σπιρτόκουτο.
Πηλό δεν είχα στο σπίτι και έτσι έψαξα στο ντουλάπι .
Σκάρωσα λίγη αλατοζύμη... να έτσι για να πω οτι κάτι έκανα και μόνο...
Εφτιαξα το καλαθάκι αυτό τό ψησα και τό βαψα με ακρυλικά .Το πέρασα βερνίκι νυχιών ,αφού έτσι κι αλλιώς τα νύχια μου δεν έιναι για βάψιμο......
Με σιλικόνη θα κολλήσω ένα καρφιτσάκι απο πίσω και λέω να το χαρίσω στην πεθερούλα μου ,μαζί με το δωράκι της για το Πάσχα.

PITSINOΣΥΜΒΟΥΛΗ
Φτιάξτε και χαρίστε τις κατασκευές σας σε αγαπημένα πρόσωπα!! Η χαρά σας θα είναι διπλή!!!

5 σχόλια:

  1. Τέλεια!!!!!Κάπου κάποτε είχα φτιάξει κι εγώ ένα καλαθάκι καρφίτσα αν το βρω θα το ανεβάσω...Αλλά αυτή η αλατοζύμη με έστειλε κανονικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλατοζύμη τι είναι;
    Πολύ καλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που εισαι βρε πιτσινουλα να μας το εξηγησεις! Νομιζω υποκαθιστα κατα καποιον τροπο θα ελεγα τον πηλο.ετσι δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Σοφάκι ,έτσι ακριβώς.Φτιάχνουμε στην ουσία το ζυμαράκι της κυρά Σαρακοστής με αλεύρι, νεράκι και μπόλικο αλατάκικαι ψήνουμε να στεγνώσει καλά .Το αλάτι λειτουργεί σαν φυσικό συντηρητικό και δε χαλάει .Το ύλικό αυτό είναι παμφθηνο και το έχουμε όλες στο σπίτι.Διατηρείται σε σακουλάκι στο ψυγείο 2-3 μερούλες .Πλάθεται εύκολα και πήζει περισσότερο αν προσθέσουμε αλευράκι.Κάνει θαύματα και θα με δείτε να το χρησομοποιώ πολύ συχνά με τις κόρες μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΥΧΕΡΗ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΝΥΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!ΧΑΧΑΧΑ
    ΣΕΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή